Steun juist nu Rotterdamse shops - Rotterdam Zet Door

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge
28 maart 2020

Steun juist nu Rotterdamse shops

Koop vooral nu bij kleine lokale retailers

Bestel chocolade bij De Bonte Koe

Het is altijd goed om je lokale ondernemer te steunen, in deze tijden is dat extra van belang. Help de kleine retailers door juist nu bij hen te kopen. Winkels die vanwege het lage aantal klanten genoodzaakt dicht te blijven, komen stuk voor stuk met creatieve oplossingen voor online bestellen en gratis bezorging. Andere zaken besluiten, met gepaste maatregelen, wel open te blijven. Steun in deze onzekere tijden je locals.

Buurman

Buurman Rotterdam zorgt voor activiteit tijdens deze quarantaine tijd. Waar ze normaal workshops houtbewerking aanbieden, kun je nu verschillende Buurman Bouwpakketten bestellen. Zo kun je thuis een eigen laptopstandaard of een moestuinbak in elkaar zetten. Het bouwpakket is contactloos af te halen of het wordt tegen extra kosten bij je afgeleverd. Naast de bouwpakketten deelt Buurman Rotterdam hier nog zeven andere tips om hen in deze tijd te blijven steunen.

De Bonte Koe

‘Chocolade helpt!’ luidt de slogan van chocolademaker De Bonte Koe. De winkels zijn momenteel gesloten, maar online bestellen is mogelijk en in Schiedam blijft de winkel open als afhaalloket. Vanwege de houdbaarheid van bonbons en bouchees worden die producten verkocht met 30% korting (kortingscode: chocoladehelpt). In Rotterdam en Schiedam brengt De Bonte Koe haar chocolade bij je langs op de bakfiets.

Sweet Rebels

Ook op beeld wil je er natuurlijk goed uitzien tijdens dat huisfeestje of die online date! Geen probleem met de gratis bezorging van vintagewinkel Sweet Rebels. Via foto’s en video’s op Instagram Stories worden de tweedehands parels aangeboden. En speciaal in deze Corona tijd is de bezorging hiervan gratis.

Een bloemetje op tafel

Haal de lente in huis met een bos narcissen. Of stuur een kleurrijk boeket naar iemand die een wat opfleuring kan gebruiken. Deze moeilijke tijd vraagt om Een bloemetje op tafel. De winkel op de Nieuwe Binnenweg blijft, met gepaste maatregelen, gewoon geopend. Ook bieden ze speciaal in deze tijd gratis bezorging aan bij een bestelling vanaf 25,00.

Het Rotterdams Warenhuis

Heb jij een vriend, familielid of collega die door de corona maatregelen geen verjaardag mag vieren? Bestel dan een echt Rotterdams cadeau via de webwinkel van Het Rotterdams Warenhuis. De online shop biedt tijdelijk een inpakservice aan en het is nu mogelijk om een persoonlijk kaartje mee te sturen. Zo hoeven feestjes toch niet helemaal voorbij te gaan.

De Verbaasde Ree

Als je veel thuis bent, wil je het binnen misschien wel extra gezellig maken. Dat kan bijvoorbeeld met de kleurrijke interieur artikelen van De Verbaasde Ree. Van vintage meubels tot kussenslopen, vazen en prints voor aan de muur. Op de webshop en het Instagram account biedt De Verbaasde Ree nu alles online aan. De meeste producten kunnen per post worden verzonden. Bij bestelling van grote artikelen is bezorging mogelijk.

De Verbaasde Ree

Keet Rotterdam

Cadeauwinkel Keet Rotterdam bedacht een creatieve oplossing voor deze periode. Ze bieden 15 minuten personal shopping aan. Zo kun je een kwartier lang de hele winkel voor jezelf hebben. Of je gaat voor de online variant waarbij een Keet medewerker je 15 minuten persoonlijk meeneemt door het uitgebreide assortiment. Je zorgvuldig uitgezochte cadeau wordt vervolgens ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Meer...

Bekijk ook deze initiatieven

Bekijk alle initiatieven →

Het nieuwe winkelen

De anderhalve meter maatschappij begint zich rustig op te bouwen. En dat bekent inventieve oplossingen in de Rotterdamse Koopgoot.

1,5 meter-pakketten voor Rotterdamse ondernemers

Rotterdamse ondernemers kunnen hun winkel, zaak of horecagelegenheid vanaf deze week met een speciaal Rotterdams ‘1,5 meter-pakket’ aankleden.

Goed Inkopen

Heb je behoefte aan kwalitatief goede producten of diensten en wil je positief bijdragen aan de stad? Goed Inkopen biedt de oplossing!

Tekst door: Anne Klapmuts

Foto credits:

Iris van den Broek
Sweet Rebels
Een bloemtje op tafel
De Verbaasde Ree