Originele bezorg- en afhaallocaties - Rotterdam Zet Door

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge
3 april 2020

Originele bezorg- en afhaallocaties

Steun de lokale horeca en laat je thuis verwennen met deze originele initiatieven.

Restaurants beleven een ongelooflijk moeilijke tijd. We staan daarom iedere week weer versteld van de nieuwe, creatieve oplossingen die we voorbij zien komen. Kijk eens naar al deze originele initiatieven en steun je lokale horeca!

Ayla

Haal een beetje zomerzon in huis met de verschillende dinerboxen van Ayla. Deze pakketten bieden de ideale combinatie tussen afhalen en koken. De chefs hebben het meeste al voor je gedaan: van de selectie van gerechten, tot aan de voorbereidingen. De finishing touch is aan jou: met een paar simpele stappen heb je zo een volwaardig mediterraans diner op tafel. Bestellen kan via de website van Ayla.

De Toko

De Toko is absoluut een begrip in Rotterdam-Noord. Perry de Man en Edward van Dalen staan aan het roer van dit bekende no-nonsense Indische buurtrestaurant. Afhalen kan gelukkig nog steeds van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur. Toch zelf koken, maar op zoek naar wat kookinspiratie? Kijk dan eens op YouTube hoe chef Perry de Man (en Job Pattinasarany) een echte Rotterdamse klassieker bereiden!

Amehoela

Amehoela heeft een cocktail bezorgdienst opgezet, zodat je ook thuis feestelijk maar op veilige afstand het weekend in kan luiden. Het team biedt momenteel twee opties aan: het GO HARD & STAY HOME pakket en het Una Paloma Blanca pakket. Deze pakketten bevatten elk genoeg benodigdheden voor maar liefst 6 cocktails. Je kunt dagelijks voor 17.00 uur bestellen. De drankjes worden vervolgens tussen 19.00 en 21.00 uur bij je bezorgd. Bestellen kan via de Facebook pagina of een WhatsApp bericht op: +316-36127129. Kijk voor prijzen en updates op de Facebook pagina.

Lof der Zoetheid

Lof der Zoetheid is zes dagen per week geopend met een afhaalloket, geheel volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Naast de befaamde zoetigheden en gebakjes, kun je hier ook terecht voor soep, salades, vers brood en koffie! Dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Houd de Facebookpagina in de gaten voor updates.

Biergarten

Met hun tijdelijke ‘Paniekket’ biedt Biergarten een prima oplossing om thuis te genieten van een barbecue en een biertje. Dit vers-pakket bevat dé producten voor een geslaagde bourgondische avond. Het bier is ook los te bestellen en kan worden bezorgd of worden afgehaald bij restaurant Ayla (Kruisplein 153). Kijk hier ook voor meer informatie en voor bestellen op de website van Biergarten.

 

 

Meer...

Bekijk ook deze initiatieven

Bekijk alle initiatieven →

47 Rotterdamse hotspots die thuisbezorgen

Weekends in Rotterdam tipt: laat je eten bezorgen en steun deze ondernemers.

Boodschappen van lokale ondernemers

Support Your Locals 010 brengt boodschappenboxen rond met producten van Rotterdamse ondernemers.

Hulp door en voor de horeca

Benieuwd naar wat de horeca voor elkaar betekent in deze tijd? Of wil je weten hoe je zelf kunt helpen? Kijk dan eens naar deze initiatieven!