Je favoriete feestje, maar dan thuis - Rotterdam Zet Door

Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge
27 maart 2020

Je favoriete feestje, maar dan thuis

Ga zelf die slingers maar ophangen! Wij hebben de beste huisfeestjes alvast voor je op een rij gezet.

Het is weekend in Rotterdam. Luisteren naar fijne jazz tunes bij Dizzy, genieten van een flinke pul bier terwijl de zon ondergaat bij Biergarten, een balletje gooien bij Mooie Boules, of dansen tot in de vroege uren bij Weelde zit er voorlopig even niet in. Betekent dit dat je de vrijdag- en zaterdagavond met een bak popcorn voor de tv moet slijten? Absoluut niet! Wij hebben de beste virtuele huisfeestjes voor je op een rij gezet. Dus verruil de joggingbroek voor je disco pants en hit the digital dancefloor! Let wel: maximaal drie mensen op bezoek en houd gepaste afstand tot elkaar.

Superdisco

Trouwe fans van Superdisco kunnen hun hart ophalen. De favoriete dj’s van de club aan de Schiedamse Vest spelen iedere vrijdag vanaf 21:00 uur live een set. Dus verwen jezelf met een huisgemaakte cocktail en luister dikke hits, stevige hiphop en heerlijke house. Via de Instragram van Superdisco word je op de hoogte gehouden.

Stay Home Sound System van STOOR

Vanuit STOOR, een creatieve broedplaats voor dj’s  en producers wordt iedere zaterdagavond van 18:30 tot 02:00 uur live gestreamd. Onder het mom van “stay safe and party in your pyjamas” zorgen de bevriende artiesten voor een virtueel feestje in jouw woonkamer. Tijdens de eerste editie stonden David Vunk, Mad Miran, Noneoftheabove, Robin Kampschoer, Sandrien, Serge, Speedy J en Stranger achter de draaitafels, hier luister je het terug.

Live set van Khalil Ryahi

Khalil Ryahi aka Infinite Pleasure is DJ, label eigenaar, nachtprogrammeur bij WORM en de cultuurscout van Overschie. Normaal gesproken is Khalil veel de deur uit maar nu daar verandering in is gekomen heeft hij tijd om zijn platencollectie te herontdekken. Om af en toe wat stoom af te blazen draait Khalil regelmatig een greep uit zijn platenverzameling en laat hij iedere keer een andere stijl horen via een livestream op zijn Facebook pagina. Omdat hij ook erg afhankelijk is van de mood van zijn kids zijn er geen vaste stream momenten.

Iedere dag feest met de Après Skihut Live!

De Après Skihut wil iedereen een hart onder de riem steken met een positief geluid. Daarom is er een livestream programma opgezet vol hits, verzoeknummers, weetjes en feest. Ook leuk: er worden feestpakketten verloot om je thuiswerkplek te versieren. De livestream luister je hier dagelijks tussen 21:00 en 01:00 uur. Super viel Spaß!

Huurtoeslag voor muzikanten

Je eigen Spotify lijstjes helemaal zat? Look no further! Rotterdamse artiesten kunnen voorlopig niet optreden. Flink minder inkomsten dus. De Rotterdamse singer-songwriter Roufaida Aboutaleb bedacht een creatieve oplossing. Een Spotify-lijst die moet helpen de huur van Rotterdamse artiesten te betalen. Artiesten krijgen namelijk wat geld wanneer hun nummers veel afgespeeld worden.

Ten slotte, is je feestje gecanceld? Doneer je refund! De evenementensector is hard getroffen door de crisis. Als reactie heeft Stager de Refund or Donate tool ontwikkeld. Kaartkopers kunnen via deze tool om een refund verzoeken óf ze kunnen een steentje bijdragen en slechts een deel van de ticketprijs terugvragen óf het hele bedrag doneren.

Meer...

Bekijk ook deze initiatieven

Bekijk alle initiatieven →

Pubquizen met Man Met Bril Koffie en De Gele Kanarie

Horecazaken Man Met Bril Koffie en De Gele Kanarie houden met een pubquiz contact met hun vaste klanten in tijden van corona.

Samen uit, samen thuis!

Zin om het weekend goed in te luiden? Wij hebben dé tips om er ook thuis een feestje van te maken!

Ko…. eh.. Woningsdag 2020!

Koningsdag van de baan?! Mooi niet, want #ROTTERDAMZETDOOR!

Foto credit:

Sander Voets
Danielle van der Veeken
Iris van den Broek
Khalil Ryahi